Fent matemàgia al Ludivers, al bell mig de Girona, a la Rambla

Image

Ahir vaig poder fer una petita actuació de La Matemàgia de la Ciència en el marc del Festival Ludivers (Festival de les Cultures de la Imaginació). En aquesta actuació, acompanyat d’en Pep Duran, qui va fer un petit experiment espectacular al final, i de la Laia Guillaumes i la Mireia Güell, vaig conduir diversos dels jocs que fem habitualment a La Màgia de la Taula Periòdica i a la Matemàgia de la Ciència. Des del joc del plom, fins al baby hummer final, que com sempre va agradar molt (i va sortir molt bé, gairebé a tothom).

El públic, format majoritàriament per pares i nens, no va ser el que estic acostumat a tenir.. i a més vaig haver de conduir l’espectacle tot sol, cosa a la qual tampoc no hi estic acostumat. Però és molt enriquidor poder provar nous formats. Aquí al Punt de Trobada de la Rambla de Girona, amb accés lliure del públic (per aturar-s’hi per marxar-ne), a un escenari elevat… era diferent del normal.

Vaig poder practicar l’endevinació del dia de la setmana de la data de naixement, i també l’endevinació d’un dígit d’un bitllet d’euros (sempre en demano de 500 o 200… però ningú no en porta!)

Encara portava les cartes barrejades del #sons2015, dels dies de Londres a la @qmul de Science on Stage… la Mireia i la Laia em van ajudar a classificar-les 🙂

Image

Moltes gràcies a en Claudi Yoldi per haver-me convidat a fer aquest taller-espectacle-actuació!