Preparant l’Itinerari Màgic-Científic per Girona

Aquest matí amb en @pquimic, en @reigsergi i la @judipt93 hem estat preparant l’Itinerari Màgic-Científic que dissabte es farà dins de la I Trobada de Ciència, Màgia i Educació, conjuntament amb la Fira Ciència entre Tots. Aquest itinerari començarà a 2/4 de 5 al CaixaFòrum (Fontana d’Or), i acabarà a l’EspaiCaixa (Plaça Poeta Marquina, la de l’Estació Vella), on seguidament s’hi farà la Gala de Màgia i Ciència, pública i gratuïta.

image-203

El track (camí) d’aquest Itinerari es pot descarregar de wikiloc, encara que cal dir que la recepció GPS als carrers estrets del Barri Vell ha estat dolenta. A més, s’ha passat per llocs coberts sense recepció dels satèl.lits, cosa que ha fet que el track sigui lleugerament erroni en la seva primera part. Així i tot, és ben indicatiu!

Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9450998

Un cop acabat el recorregut i identificats els llocs més adients per fer jocs de mans i fer explicacions de la ciència de la ciutat, hi ha hagut una trobada del comité organitzador local de l’#ecme15, també amb presència d’en @pepduran, per ultimar els detalls de totes les activitats d’aquesta setmana.

Image