Reunions del Comité Organitzador de l’#ecme15 i de la Comisssió de Seguimient de #magsci

Avui dijous 26/2/15 hem dut a terme una intensa activitat perquè en Fernando Blasco (@fblascoxyz) passa un parell de dies a Girona. En relació al projecte #magsci, hem fet dues reunions: la de la Comissió de Seguiment del projecte, i la del Comité Organitzador de l’#ecme15.

La Comissió del #magsci ha analitzat la marxa general de cadascun dels subprojectes-tasques de què es composa. Per això ens hem trobat a la @c4dudg al @parcudg amb @fblascoxyz @silviasimonr @pquimic y @pepduran. Hem analitzat diferents propostes d’imatge corporativa del projecte, de merchandising, hem discutit la comunicació electrònica dels subprojectes, i hem concretat les tasques a executar durant les setmanes que venen immediates.

Image

Amb en Fernando, al pati dels Maristes, on hem pensat en fer-hi un joc de ciència.

Per una altra part, el Comité Organitzador Local de la trobada #ecme14, un dels subprojectes de #magsci, ha elaborat una primera proposta detallada de la jornada que tindrà lloc a finals d’abril. De fet, ja fa setmanes que el Comité Científic, que presideix en Fernando, treballar per concretar els keynote speakers.

A primera hora del matí, amb en Fernando hem passejat per Barri Vell de Girona per dissenyar l’itinerari científic màgic que arem la tarda del 25 d’Abril, conjuntament amb la Fira Ciència entre tots.

Hem analitzat també el subprojecte @lamtp (taller-espectacle La Màgia de la Taula Periòdica), que hem millorat i n’hem perfeccionat el guió, de cara a les tres actuacions del Caixafòrum a Catalunya, i més endavant a Valladolid, Nancy y Londres (Science on Stage). Demà farem una actuació a l’IES Montilivi que ens servirà com a nou assaig general.

Image

Demà varis membres del projecte continuarem treballant, ara en el #magcimooc.Llàstima que la @laiagd no ha pogut venir, ja que està acabant la redacció de la seva tesi doctoral.

Image

3 thoughts on “Reunions del Comité Organitzador de l’#ecme15 i de la Comisssió de Seguimient de #magsci

Comments are closed.