Toc de Ciència i Màgia per la #sc15cat

Image

Dijous al vespre, com a activitat dins de la Setmana de la Ciència 2015, vam fer una nova edició (la vuitena, apart del precursor Blogs, Beers & Research de la Researchers’ Night 2008) del Toc de Màgia i Ciència: una trobada a un bar de Girona on mentre fem un entrepà i alguna tapa per sopar discutim aspectes del projecte de Màgia i Ciència, provem jocs i en pensem de nous.

Aquest cop ens van acompanyat tres nous interessats: en Ferran, l’Adrià i en Marc, tots ells investigadors de l’@IQCCUdG. Al llarg d’una hora i mitja, la dotzena d’assistents van poder copsar la capacitat dels jocs de mans per explicar ciència i també per entretenir. Una de les novetats van ser els jocs de cartes “Tiger” (colors invertits, per exemple blanc sobre negre) que són ara assequibles i disponibles a les botigues.

Image

Vam tenir la sort de comptar amb en Fernando Blasco (@fblascoxyz) que aquesta setmana ha fet una curta visita a Girona per fer una xerrada a Blanes. Als Tocs de Ciència i Màgia, normalmen demanem que cada assistent (al menys els que no hi venen per primer cop) portin un joc relacionat amb la ciència, o una curiositat de caire científic. Compartir aquest coneixement és el que dóna sentit a aquestes trobades.

Continuarem doncs fent Tocs de Ciència i Màgia que ens permeten continuar amb el projecte de Màgia i Ciència i interactuar amb més investigadors i estudiants. Gràcies a tots els assistents!

Image

Els Tocs de Ciència (i Màgia) es van estrenar ara just fa dos anys, amb la Setmana de la Ciència 2013. El recull complet es pot trobar amb el tag tocmagsci.