Acompanyant el Magic Kasana a l’IES Montilivi

mag-kasana

Aquest matí he tingut l’oportunitat d’acompanyar un jove talent de la màgia gironina: el Magic Kasana (facebook: MagicKasanaOficial). Encara que ens havíem vist en algunes trobades màgiques, va ser al darrer Toc de Ciència i Màgia que vam fer petar la xerrada.

Així doncs, per als estudiants dels graus superior i mitjà d’anàlisi química, i per als d’electrònica, hem fet un show màgic, que ha conduït i executat sobretot ell, que ha estat molt divertit, participatiu i sorprenent. En el meu cas, l’he ajudat amb la revelació màgica d’una carta escollida sobre un paper blanc, amb el joc de vermelles-negres amb 4 persones (telequinèsia del color d’una carta gegant), i finalment amb el clàssic Baby Hummer de 4 cartes, massiu, on tots els assistents poden desenvolupar els seus poders màgics (ha fallat tota una fila… aquest cop potser el fet de ser un 22 de desembre hi ha influït, no solem fallar gaire).

També he endevinat el dia de la setmana d’algunes poques dates proporcionades pel públic, i també la carta escollida per una persona era l’única que jo tenia a la butxaca… Dos petits exercicis de càlcul mental i control de la ment.

La sala de l’IES Montilivi, on ja havia fet un show de La Màgia de la Taula Periòdica amb en Fernando Blasco, ha acollit una cinquantena d’estudiants i professors, que s’ho han passat molt bé. I al final, per cert, en Magic Kasana ha endevinat el número corresponent a la grossa de la Loteria que aquest mateix matí ha estat rifat.

M’ha agradat molt poder compartir per un cop una actuació amb algú que es dedica especialment a la màgia com a entreteniment i espectacle. No estic acostumat a veure des de l’escenari jocs clàssics que no tinguin relació amb la matemàgia o amb la físicoquímica. Hi he après molt! A més… la seva energia jovenil ha estat espectacular.

Gràcies Magic Kasana per convidar-me a participar al teu espectacle!

20161222_123757