Entrevistat a Ona Mediterrània per @pere_estelrich

Image

Encara relacionat amb la xerrada que vaig fer dijous dins del cicle 20 minuts de ciència, ahir em va entrevistar en Pere Estelrich, d’Ona Mediterrània, de les Illes. En Pere condueix el programa El Crepuscle, en el marc del qual, ahir dilluns al vespre, es va emetre l’entrevist de mitja horeta que em va fer.

A l’entrevista (àudio), em va fer diverses preguntes molt interessants, encara que la més sorprenent va ser la darrera: què recomanava per ser feliç. Al llarg de la mitja hora vaig poder opinar sobre criptografia, xarxes, universitat, recerca… I pel que fa a la presentació que em va fer, deu ser dels primers cops que va una mica més enllà d’un àmbit purament acadèmic. Deu ser dels pocs llocs en què hi he esmentat haver começat estudis de filologia catalana i també de traducció i interpretació anglès/alemany.

Moltes gràcies a en Pere Estelrich per la seva entrevista, per donar-me l’oportunitat de sortir en un programa de prime time d’una emissora illenca de qualitat, i per fer-me pensar.

La meva intervenció té lloc a partir del minut 25:20