Gestionant els projectes relacionats amb La Màgia de la Ciència #magsci

Aquests dies estem enfeinats en la gestió de projectes finançats de comunicació de la ciència, en particular els relacionats amb “La Màgia de la Ciència”. Els diners no apareixen tots sols, ni tampoc no es gasten tots sols, així que seguir els plans establerts, refer-los i fer-ne de nous. Per a això dimecres es va reunir la comissió de seguiment dels projectes FECyT, MOOC i de la Beca Educar Menjant, que sobretot va establir les accions a dur a terme fins a final d’any 2016 en el marc del nou projecte FECyT que va començar fa poc.

Dins del pla de treball establert, avui el mateix grup (Sílvia Simon, Pep Duran, Fernando Blasco i Miquel Duran) s’ha reunit amb la biòloga especialista en nutrició infantil i juvenil Gemma Ros, per treballar la iniciativa La Màgia de l’Alimentació. Aquest equip també s’ha reunit amb la Directora de la Biblioteca Carles Rahola Lourdes Reyes i la coordinadora d’activitats de jocs Sílvia Sanahuja, per tal de vertebrar una col.laboració entre la C4DUdG i aquesta Biblioteca que comprèn diverses iniciatives que ben aviat es donaran a conèixer. Aquí hi ha acompanyat en Joan Miró, actiu membre de la Càtedra i que és un expert divulgador de la ciència.

Algunes fotos:

Amb la Gemma Ros @gemmarosnutri

Image

Amb la Lourdes Reyes i la Sílvia Sanahuja, de la Biblioteca de Girona Carles Rahola

Image

Aprofitant que en Fernando Blasco és aquesta setmana a Girona no hem pogut estar-nos de fer una foto a un dels punts claus de Girona: al Pont de Pedra, amb el Barri Vell darrere

Image

Un selfie treballant a Ciències, dimecres

Image