Preparant les sessions del Programa d’Enriquiment a estudiants d’Altes Capacitats de @fanjacgirona

Avui hem mantingut reunions amb els educadors de cadascun dels cinc nivells en què es desenvoluparà el programa d’enriquiment a estudiants d’altes capacitats, organitzat per la FANJAC de Girona. Aquestes sessions tindran lloc un cop al mes, entre gener i maig.

Ha estat molt interessant copsar les diferències entre els diferents nivells, i és que evidentment no és pas el mateix treballar a nivell d’ESO que fer-ho al cicle inicial de primària.

He pogut copsar que el tema de la màgia és molt atractiu per a tothom, però que també és un tema que es considera una mica difícil, ja que no es pot aconseguir la competència de “mag” en un temps curt: cal pràctica, hores i coneixement de secrets i curiositats. En aquest sentit, es tracta d’un terreny menys segur que d’altres.

La nostra aportació (avui hem pogut ser a aquestes reunions amb en en @fblascoxyz, que té un àmplia experència en el tema) és doncs especialment important, ja que proporcionarem la nostra expertesa en la zona de contacte entre màgia i educació.

Ha estat un plaer preparar les sessions i debatre la millor forma de fer servir la màgia en l’entorn d’altes capacitats. Moltes gràcies a tots els educadors i als organitzadors.