Segon dia al #fimag16: La Matemàgia de la Ciència

Avui hem tingut la segona jornada de participació al #fimag16. Després de gaudir ahir amb el Barcamp, avui hem fet una quàdruple sessió del nostre show “La Matemàgia de la Ciència”, on hem fet una concatenació de cinc jocs de màgia basats en fets matemàtics… excepte que també hi hem mostrat el joc de màgia química dels colors canviants del xupa-xups i el got d’aigua.

No ens havíem trobat mai que la gent fes cua per veure’ns… La Sala del Museu de la Mediterrània que se’ns ha assignat ha estat molt calurosa (per la calor) i càlida (per la calidesa del contacte proper amb els assistents). En cadascuna de les quatre actuacions de 30 minuts, ens sembla que hem connectat i que hem fet que la gent s’ho passés molt bé.

27515200195_69478d6479_z

Entre els assistents que han anat passant pel públic hi hem vist amics i amigues, cares conegudes de la UdG, el Regidor d’Educació de Torroella i bon amic, en @jordir… Ens ha agradat molt que tothom, petits, joves i adults, hagin pogut seguir els cinc jocs. Per cert, hem seguit el guió que en Marc Castaño ha fet per a La Màgia de l’Alimentació. Els jocs estan bé i són d’impacte, això és veritat, però allò que en fa un bona actuació és el guió, i en Marc hi ha sapigut donar un caràcter màgic especial. Gràcies Marc!

27515568335_0f2b3c628c_z

Ens hem anat turnant per fer els diferents jocs, perquè així podíem fer fotos, gravar… (gràcies @jordipoater !)… I els acudits, bromes i secrets anaven variant. Com sempre, hem acabat cada actuació amb un baby hummer de 4 cartes, on cada assistent pot adonar-se dels seus propis poders màgics.

Els jocs escollits han estat el binari de l’alimentació, el mentider i el de les famílies de l’alimentació saludable. El joc químic del xupa-xups i el baby hummer final han completat els 30 minuts de cada actuació.

Totes les fotos d’aquest segon dia de participació al #fimag16, a https://www.flickr.com/gp/miquelduran/Z94J8d – Malauradament el cansament de les actuacions i el desplaçament des de Girona no ens permès participar a les activitats del FIMAG de nit, ni veure la Gala Internacional. No es pot fer tot ni ser pertot arreu. Ja ens sap greu. Però hi hem après molt i sobretot ens ha semblat que la notra participació ha estat rellevant.

27515203835_55dd11f9df_z