Tercera trobada del projecte ErasmusPlus #Moocs4All

Image

Tot ahir i el matí d’avui ens hem trobat a Girona diferents membres de l’equip del Projecte Erasmus+ Locomotion (Low-Cost MOOC Production), també anomenat Moocs4All. No hi hem pogut ser tots, però hi ha vingut el coordinador, en Brian Mulligan (IT Sligo), en Jörn Loviscach (Bielefeld), i la Janine Kiers (TU Delft). Per part nostre hi hem estat la Sílvia Simon i jo mateix. Hem fet servir el semnari @iqccudg al @parcudg, que no té finestres… i això és un gran avantatge: no et pots distreure.

La principal tasca d’aquesta trobada ha estat valorar la primera edició del MOOC “MOOCs on a budget”, que va tenir una cinquantena de particpants, i aprofitar l’experiència per elaborar-ne una segona edició molt més ben estructurada i útil. Per a això, hem repassat tots els elements que conformen un MOOC, i hi hem buscat el valor que hi proporciona ser “low-cost”, en el sentit de no ser car, però de qualitat suficient.

Aquesta és la tercera trobada del projecte, després del kick-off a Delft i d’una segona trobada a Bath. La veritat és que interactuant presencialment amb la resta dels membres de l’equip s’avança molt i s’aprenen moltes coses, a més de conèixer formes diferents de funcionar.

Per descomptat, en les poques estones lliures hem fet un parell de visites al Barri Vell de Girona, ahir al vespre i avui al matí, per veure’l de dues formes diferents. Ens fa l’efecte que els tres visitants se n’han emportat una molt bona impressió. De fet, en Brian Mulligan ja hi havia estat.

Gràcies a en Brian, la Janine i en Jörn pel seu entusiasme i per ajudar-nos a treballar en aquest apassionant món dels MOOCs.

I seguint la tradició que estem marcant… hem fet molts de selfies!

Image