Toc de Màgia i Ciència sota la màgia del futbol #tocmagsci

Image

Ahir, aprofitant l’estada d’en @fblascoxyz a Girona, vam fer un nou Toc de Màgia i Ciència. Però va haver-hi dos efectes que van dificultar l’assistència: primer, els refredats que acompanyen al mal temps d’aquests dies. I segon, la coincidència amb un partit del Barça de futbol. De fet, al bar on vam fer el Toc estàvem sota un dels aparells on feien el partit. El xivarri, la baixa intensitat de la llum, i la remor dels gols van dificultar la nostra tasca.

Però només van ser petits entrebancs perquè aprenguéssim a fer el Low Deal Triple Down de Colm Mulhally, tornéssim a veure l’espectacular holograma que en Fernando va preparar amb una transparència d’acetat, assassinéssim una patata, o llencéssim un projectil al mig del bar. Més encara, en @pepduran va fer un espectacular joc de màgia química amb un xupa-xups, amb tot un seguit de canvis de colors.

Image

També vam poder parlar de les successions de De Bruijn, que l’@aantune6 va transformar en un joc dels vents catalans, mentre @juditp93 i @reigsergi observaven atentament. Tot plegat amanit amb les darreres apps per mostrar els sensors dels nostres mòbils3.

Gràcies a tothom per ser-hi, aquesta és la desena edició del #tocmagsci.

Image

Natrualment, ens vam fer un selfie!

Image