#trinxat amb la directora de l’ARA, Esther Vera

 

31297728940_08824e0941_z

Ahir al vespre van tenir un altre dels sopars del #trinxat, aquest cop amb l’Esther Vera, directora del Diari ARA. I la veritat és que em va agradar. Per dues raons diferents: primera, perquè vaig conèixer una mica el funcionament d’un diari modern com és l’ARA des d’una única redacció digital i en paper. I segona, perquè vaig copsar el que significa posicionar-se pel sobiranisme, sense deixar de tenir en compte totes les opcions racionals sobre el tema (o sobre qualsevol altre).

La directora del diari va exposar durant una bona estona (mentre els altres menjàvem 🙂 ) com afronta el dia-a-dia de direigr un diari, i com tracta de proporcionar suplements rellevants i interessants, a la vegada que promoure una edició especial el dissabte i el diumenge.

31670255555_24a88907c8_z

En el torn d’intervencions, vaig poder comentar que l’ARA ja comès, des del meu punt de vista, errors manifestos en el tractament de la pseudociència (he de dir que no pas amb ella de directora). La resposta va ser relativament senzilla: és gairebé impossible de filtrar-ho tot, perquè els continguts pseudocientífics venen sovint camuflats. Però intenten fer tot el que poden per filtrar-los

Naturalment vam parlar de política, de mitjans de comunicació, també una mica de comunicació científica. Un bon #trinxat francament.

Ah! i com en d’altres trinxats, vam ajudar a fer fotos. Totes són al flickr https://www.flickr.com/gp/miquelduran/WQ2gJ6 – aprofito per practicar amb l’objectiu de 50mm. Que ajuda força a fer bones fotos amb poca llum.

Al Restaurant, ple de sopars de Nadal… amb fressa, però per sort vam poder estar una mica aïllats. Perquè no es pot fer un #trinxat si hi ha fressa ambiental. Gràcies a la Meius, l’Ingrid i la Cristina per l’organització, i al Siloc, per menjar i pel lloc.