Vocal a la nova Junta Directiva del Consell Català de la Comunicació Científica, CQuatre

20145202618_prh_c4

Fa temps, des que era Vicerector de Política Científica de la UdG, que pertanyo al Consell Català de la Comunicació Científica (CQuatre). He tingut la sort de participar en vàries Àgores (veure aquest mateix blog) i trobades diverses, i d’interactuar amb d’altres membres, començant pel President, el meteoròleg Tomàs Molina. Ara hi ha hagut eleccions, i formaré part de la junta directiva del CQuatre com a vocal. Avui dimarts, 11 d’octubre, hem tingut la reunió de constitució de la nova Junta.

El CQuatre pretèn aplegar persones i entitats que treballen a Cataluya per la comunicació de la ciència, i en particular contribuir a les polítiques públiques en temes de ciència. Per això forma part d’una de les comissions assessores del Parlament de Catalunya, relacionada amb la Ciència.

És una sort poder participar més intensament de les activitats i de l’estratègia del CQuatre. Juntament amb d’altres persones, hi ha la Cristina Ribas com a vicepresidenta (que és presidenta de l’ACCC), i la companya de la UdG Íngrid Aznar.

Aniré comentant i informant de l’activitat pública que la Junta vagi desenvolupant.De moment, i com a activitat primordial, es procedirà a actualitzar “el web”.