Col.laboració amb la FANJAC: la màgia, centre del projecte extracurricular per a estudiants d’altes capacitats

 

La FANJAC és l’associació que promou el suport a estudiants d’altes capacitats, un col.lectiu que fins ara ha estat poc acompanyat els processos d’atenció a la diversitat a les escoles.

Per tercer any consecutiu, la FANJAC organitza un conjunt de sessions mensuals a la Universitat de Girona, el dissabte al matí, adreçades als estudiants, però també a les seves famílies, amb una col.laboració molt nombrosa de mestres, professors i professionals de l’educació.

En les dues edicions anteriors vam poder col.laborar amb la FANJAC de forma ocasional, i el 2015 també vaig fer un taller al Campus d’Altes Capacitats de Caldes de Malavella. Però aquest any la màgia és el fil conductor de tot el programa, i per això des del nostre projecte de Màgia i Ciència hi donem un suport especial.

Dissabte vinent ja oferirem un petit tast a pares, estudiants i educadors, a l’obertura del curs a l’Espai La Pineda de Sant Gregori, tot fent de teloners 🙂 d’en Jordi Camí, que oferirà la xerrada “El Cervell Illusionista”.

Estem molt contents de poder col.laborar amb FANJAC, i per descomptat és una forma molt bona d’aprofondir en la connexió entre màgia i ciència, i de millorar la nostra competència docent.

Precisament avui mateix ha sortit al suplement Aula del Diari de Girona un reportatge sobre aquesta tercera edició del programa:

Més informació: http://www.xtec.cat/~jlagares/fanjacgirona/MAGIA_2017.docx