Fent La Màgia del Color al Mercat de Tecnologia del Vallès #magcol

Avui hem estat amb la Judit Torrent (@judit__torrent) fent tres sessions de La Màgia del Color (#magcol) al Mercat de Tecnologia del Vallès, a Terrassa. El viatge des de Girona ha estat llarg, i tornant també, degut a què pluinejava, i també a incidències a l’autopista al Vallès. He redescobert la carretera de Granollers a Terrassa, per on feia temps que no hi passava.

A les tres sessions de 45 minuts, pràcticament sense descans, hem tingut uns 80 estudiants cada cop, de centres de la comarca, entre 1r i 4rt d’ESO. Hem fet una selecció dels nostres jocs de mans, amb el fil argumental del color. He pogut explicar una mica què és la llum, parlar de la llum ultraviolada, de la nova il·lusió òptica de les maduixes que semblen vermelles però que no en són pas, …

Per primer cop, he fet un petit joc de mans amb el Cub de Rubik davant d’un auditori. Més aviat és un “gag”, però un cop m’han aplaudit fort. La Judit ha fet un Gilbreath-2 de cartes vermelles i negres, el mentider sobre mermelades, i també el binari d’aliments saludables. Jo, en canvi, he jugat amb el dia de la setmana, i he fet el bitllet d’euro, explicant-lo de forma planera perquè tothom entengui com és un número de sèrir. I com sempre, hem acabat amb un Baby Hummer de quatre cartes, que ha deixat bocabadats als assistents. Les expressions verbals i no verbals han estat realment divertides.

Hem seguit aproximadament una presentació per il·lustrar els jocs que anàvem fent:

Moltes gràcies a la Montserrat López per la seva invitació, ja hi vam ser l’any passat i ens va agradar. Ens és també molt útil per anar polint jocs i actuació.
Naturalment, ens hem uns quants selfies. Això no pot faltar!