Inauguració del programa extracurricular per a estudiants d’altres capacitats de FANJAC

Ja vaig comentar dimarts que aquest curs estem involucrats amb FANJAC per al seu programa de suport a estudiants d’altes capacitats, donat que la màgia és el fil conductor. Precisament aquest matí ha tingut lloc l’obertura del curs (les sessions pràctiques començaran dissabte vinent), a l’Espai La Pineda de Sant Gregori.

Després dels parlaments de les autoritats i del President de FANJAC, en Teo Jové, que també es professor de la UdG i mag aficionat, en Jordi Camí ens ha ofert la seva xerrada “El Cervell Il.lusionista”, que ha captivat el públic format per  estudiants (des de 1r de primària a batxillerat), famílies i professionals de l’educació. He tingut l’honor de presentar el conferenciant, que a més de Doctor en Medicina és Catedràtic a la UPF i Director del Parc de Recerca Biomèdica. De les moltes bones idees que ens ha donat en Jordi, en destaco La màgia hackeja les estratègies que ens fan intel.ligents.

Més endavant, els organitzadors han presentat tot l’equip d’educadors que participen al programa, i amb l’Artur Antúnez, ajudats al final pel propi Teo Jover i per en Pep Duran, hem fet un tastes dels jocs de mans que practicarem i ensenyarem en els dissabtes d’aquí a maig.

L’Artur Antúnez ha començat mostrant les Capses de Gozinta (mentre jo projectava la imatge a la pantalla gegant), i després ha fet participar a varis nens fent jocs amb cordes. Per la meva part, he fet el joc binai de La Màgia de l’Alimentació Saludable, i he endeveninat ràpidament alguns dies de la setmana corresponent a aniversaris del públic. L’Artur ha completat l’actuació amb el joc dels vents, i tots quatre hem conduït un Baby Hummer massiu, on tots els més de 400 assistents comptaven amb quatre cartes. Pràcticament tothom ha pogut respondre al repte de fer màgia, ha estat apassionant.

Naturalment, ens hem fet un #selfie de record.

Moltes gràcies a la FANJAC per oferir-nos aquesta oportunitat, a en Jordi Camí per la seva impactant xerrada, a en Teo Jover i la Teresa Gòmez pel seu entusiasme en el programa, i a tots els assistents per la seva simpatia i col.laboració. I a l’Artur per la seva inestimable col.laboració. I a en Fernando Blasco per ajudar decisivament en el programa d’activitats, amb la seva experiència en el tema a Madrid.