Sessió de cloenda de #pe17fanjac. Avui, la màgia l’han feta d’altres

Avui ha tingut lloc la darrera sessió del Curs 2016/17 del Programa d’Activitats Extracurriculars per a estudiants d’Altes Capacitats, organitzar per la FANJAC de Girona (#pe17fanjac). Al llarg de varis dissabtes, hem tingut l’oportunitat de col·laborar-hi, ajudant els educadors en el projecte d’aquest curs, que anava precisament sobre la màgia.

Som a final de curs, i hi ha molta feina per part dels estudiants. Per això avui només hem pogut ser la Judit Torrent, en Marc Castaño, en Pau Martinoy, en Pau Corney i jo mateix. Però donat que avui no calia fer cap actuació ni fer cap taller per part nostre, hem pogut anar visitant els diferents grups, ajudant-los o senzillament observant-los.

De 10 a 2/4 de 12 els grups de primària (cicle inicial, mig i superior) han acabat de preparat diversos jocs de màgia, la majoria apresos al llarg d’aquests dissabtes del Programa. Després d’ajudar als participants dels tres cicles de primària, i sobretot als d’ESO, a partir de 2/4 de 12 els participants, pares i educadors s’han anat agrupant perquè els participants anéssis fents els jocs de cara al públic (primària), o bé hi haguéssin taules on cada participant fes un joc, en sistema més de Fira Màgica (ESO).

Ha estat molt agradable comprovar com els joves d’altes capacitats han sapigut captar l’essència del que és la màgia, com s’han anat preparant jocs, i de quina forma han actuat davant del públic, en un acte de comunicació no pas gaire fàcil.

I per acabar la jornada, a partir de la 1, el gran Mag Fèlix Brunet ha ofert per a tothom, a les escales de Politècnica-II, un espectacle de màgia que ens ha fet riure i ens ha fet quedar bocabadats. En Fèlix és un crack!

Moltes gràcies a tots els nens, nenes, joves, educadors, organitzadors… encapçalats per en Teo Jover (que també ha fet de mag de suport a estones lliures, molt poques)  i la Tere Gómez. I naturalment moltes gràcies a tot l’equip de suport màgic que al llarg d’aquest curs s’ha involucrat amb #pe17fanjac. A la foto, la Judit m’ha agafat en el moment d’agrair els educadors i de demanar-los un aplaudiment, després de les presentacions de cicle mitjà.

Tot l’equip de suport pot dir que hi hem après moltes coses, que treballar amb aquests nens i joves és molt gratificant, que la màgia els desperta un interès molt gran. Ha estat una cloenda excel·lent.

Com sempre, no pot faltar la foto de l’equip d’avui, amb en Fèlix Brunet… on se’m veu la samarreta del Cub de Rubik que es fon.