#trinxat amb la Laia Servera @laiasz

Ahir vam tenir una nova sessió del #trinxat, amb un sopar al Restaurant Siloc de Girona. Aquest cop la convidada va ser la directora del programa InfoK de TV3, Laia Servera. La Laia ha assistit en alguna ocasió al trinxat com a comensal, així que coneixia bé el funcionament. Per això va ser un sopar ben ordenat, amb una bona presentació a càrrect de l’organitzadora @mferres, i amb preguntes interessants de la @crisvalenti, membre de l’equip organitzador.

La Laia va explicar aspectes rellevants de l’InfoK, de com són les nens i nenes de primària, de com s’hi pot arribar, de què es pot i cal explicar com a notícia, de com tocar temes sensibles… Haver d’acabar a les dotze en punt de la nit va impedir continuar el debat, encara que sempre es bo quedar-se amb una mica de gana. Segur que un altre dia podrem continuar reflexionant sobre els nens, l’actualitat i la televisió.

Hagués volgut saber com veu el futur de la TV, de la TV en català, dels mitjans audiovisuals, de com evoluciona la mainada… i de com educar-los de forma integral, també en ciència, per millorar la cultura científica de la societat. Però vaig conèixer coses noves i rellevants de l’àmbit de la cultura.

Gràcies a la @laiasz i a les organitzadores!

I com sempre, vaig fer fotos, en particular la ponent amb els participants, i un metaselfie amb les organitzadores.