#trinxat amb @soler_toni, amb història

Aquest vespre hem tingut una nova edició del #trinxat, amb en Toni Soler (@soler_toni), persona mediàtica degut al Polònia de TV3, però que avui ens ha mostrat el seu vessant més acadèmic amb una reflexió sobre la història i amb la presentació física de la revista d’història El Món d’Ahir.

En uns sopar miscel.lani, s’ha abordat, a més de la pròpia revista, el tema de Polònia, la situació política, el món audiovisual, l’humor, i d’altres coses que han anat sortint. Perquè en Toni Soler ha proporcionat als participants en aquest sopar (molts, potser massa) molta informació, molta opinió, moltes idees per trinxar.

Sempre aprenc coses en aquestes trobades. Avui, per exemple, el concepte de “Bookazine”, una fusió de “book” i “magazine”.

Malgrat l’interès de la conversa, van quedar per discutir temes que m’hagués agradat abordar: de la diferència entre els articles de la revista i els articles acadèmics, de la seva visió de la recerca unviersitària, de la formació superior, lletres vs ciències, de les TIC, … Poc temps per a tanta pregunta!

Moltes gràcies a en Toni Soler i també a l’equip organitzador.