En @RamonCotarelo, nova temporada del #trinxat de Girona

Ahir a la nit va començar una nova temporada del #trinxat a Girona, organitzat per un equip entusiasta de persones, liderat per la @mferres, i amb qui tinc el gust de col·laborar (entre moltes altres activitats, és clar) participant del sopar i fent-hi algunes fotos.

Aquest cop el convidat va ser en Ramon Cotarelo (@RamonCotarelo), que té el blog Palinuro, persona que prové de Madrid però acaba d’instal·lar-se a Girona, i que és molt crític amb el sistema de funcionament espanyol, tant el judicial, com el parlamentari i el governamental, sense oblidar els mitjans de comunciació de masses. En Ramon té una visió optimista, o millor dit, té un convenciment d’un fet, pel que fa al futur de Catalunya, encara que en la meva opinió parteix d’una idea una mica diferent de la de molts de catalans: que cal corregir els vicis històrics d’una societat espanyola que no ha canviat giare en els tres pilars polítics.

No comparteixo totes les idees d’en Ramon Cotarelo, però les seves idees fan pensar. I el #trinxat és això: proporcionar idees per a la reflexió, s’hi estigui d’acord o no. Interessants aportacions sobre la llengua (bilingüisme), sobre la unitat d’acció, sobre la percepció europea de tot plegat… apassionat tema per a una persona com jo, ciutadà votant, que viu com molta gent del nostre entorn en una situació dual i metapolítica (per no dir quàntica).

Moltes gràcies al #trinxat per l’oprtunitat de conèixer en Ramon Cotarelo i de sentir les seves opinions.