Nova sessió de màgia i ciència a #firesgirona #udgfires a càrrec dels joves del projecte

Aquesta tarda diversos joves estudiants que han participat als campus d’estiu de màgia i ciència han tornat a l’stand de la UdG de les Fires de Sant Narcís, a Girona. Al llarg d’una hora i mitja han fet jocs als assistents, en una de les poques activitats del pavelló cobert (aquests dies plou força) que ha reunit gent.  La Judit Torrent s’ha encarregat de coordinar-los i la veritat és que estem contents de com ha anat, perquè és important que el Projecte de Màgia i Ciència vagi agafant presència entre la societat. Avui però, a diferència de dilluns, en Fernando Blasco no ha pogut venir.

Hem tingut aquesta tarda la visita del Rector de la UdG, en Quim Salvi, qui ha volgut conèixer directament el que se sent com a espectador a qui es fa un joc. Els dos estudiants-mags, que fan primer curs a la Facultat de Ciències, hi han intervingut conduint dos jocs: en Joan Grèbol i en Pau Corney. Mentre la Sílvia Simon (delegada del rector per a promoció i divulgació i directora de la C4D) i la Meius Ferrès (nova cap de comunicació de la universitat) ho presenciaven i les càmeres d’un equip de video ho gravaven.

Gràcies al rector per la seva simpatia, i a tots els membres de l’equip que han pogut ser avui a l’stand de la UdG.

Aquestes intervencions són interessants perquè permeten provar jocs, practicar, veure com ho fan els altres, agafar confiança, … També s’agafa pràctica en la captació de l’atenció, ja que ser a una Fira on el públic pot quedar-se o marxar lliurement, és ben diferent d’un taller o espectacle on el públic és captiu, com per exemple davant d’un grup-classe. Per això crec que als nostres joves els haurà anat molt bé poder tornar a practicar avui. A més, avui és un dia feiner, mentre que dilluns era dia festiu (només per als gironins, és clar).

Ah! avui no hi he fet cap joc, ja n’he fet prou observant com ho feien els altres.

A les fotos, en Joan i en Pau fent els jocs de màgia i ciència a en Quim Salvi, i tot l’equip de joves que han participat a l’activitat.