Participant a la cloenda del #jcr18 amb un parell de jocs

Aquesta tarda ha tingut lloc la cloenda d’una nova edició del Jove Campus de Recerca, que fa 10 anys va començar (es tracta de la 11a edició). La cloenda s’ha fet a la Sala d’Actes de l’EPS, i entre xerrades, entrega de diplomes i discursos, hi hem fet un parell de jocs.

En primer lloc, hem fet el joc amb quatre elements de la taula periòdica lliurement escollits, la suma dels números atòmics dels quals ha donat un altre element. És un joc popularitzat per en Martin Gardner que solem fer a “La Màgia de la Taula Periòdica”, i també numèricament a “La Matemàgia de la Ciència”, i que permet la participació de vàries persones del públic.

Després d’un parèntesi amb entrega de diplomes, hem fet un baby hummer amb quatre targes, igual que fa temps vam fer al #pickupudg. Hem demanat als assistents tres adjectius que representin la seva visió del que ha estat el campus, i hem demanat que copiïn l’adjectiu més adient, el que més representa el #jcr18, en una quarta tarja. Llavors és quan tot el públic, famílies i participants, han fet el joc i han fet de mags per una estona.

Moltes gràcies a la directora del #jcr18, Sílvia Simon, per convidar-me a participar en aquesta cloenda!