Recuperant el Toc de Màgia i Ciència

 

Feia mesos que no fèiem cap Toc de Màgia i Ciència. Sempre anem escopetejats i a vegades costa trobar el temps per fer-ne, entre tantes activitats i coses per fer que hi ha. Avui, doncs, ens hem trobat al Bar Crystal de Girona una dotzena de persones, entre professors, estudiants i un convidat especial, el psicòleg i mag Jordi Ruiz, que va ser un dels meus professors al curset de màgia que, ja fa anys, em va introduir en aquest món apassionant.

Entre els assistents hi hem tingut en Fernando Blasco (la seva presència a Girona ha catalitzat la trobada), la Sílvia Margelí, i l’Artur Antúnez, i varis estudiants del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència, a més de la Judit Torrent, gestora del projecte, i l’Anna, que n’és becària. En Pep Duran només hi ha pogut ser al començament… i llavors l’ha rellevat la Sílvia Simon. Ha estat un toc distès, on els assistents han portat alguns jocs i en Jordi Ruiz ha aportat diversos jocs clàssics que ens han entusiasmat.

Amb en Fernando hem aprofitat per practicar una mica el nou mètode de transmissió mecanoquàntica d’elements químics, que hem vist com ha estat interceptat pels espies presents al Toc… però que ens ha servit per fer un gir a la presentació i poder fer servir aquest mètode per potenciar els nostres espectacles i les nostres xerrades.

La Sílvia Margelí ha portat unes cartes de plàstic transparents i curioses que venen a la botiga Tiger, amb les quals segurament que podrem fer algun joc vistós… hem d’estudiar-les.

Moltes gràcies a tothom que ha vingut!