Segon dia a Espaiciència, seguint fent jocs de matemàgia de la ciència #lammc #magsci

Avui el nostre grup ha tornat a ser present a l’Espai Ciència del Saló de l’Ensenyament de Barcelona, convidats per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Avui han estat la Judit Torrent i l’Ànnia Carré les que m’hi han acompanyat. Hem estat fent jocs per explicar conceptes científics, i també algun per entretenir, als visitants del Saló que s’acostaven a l’stand de la FCRi.

Igual que dimecres, hi ha hagut molt de públic des de bon matí. Cap a l’hora de dinar, han començat a venir-hi famílies. Hem pogut fer jocs a molts de grups d’estudiants de tot Catalunya, i també alguna de fora, com els de Vinarós.

Aprofitant que avui som 16, i abans d’ahir 14, hem seguit fent el joc del número de Pi, tant el númèric com l’alfabètic. L’entropia, el baby hummer, l’spelling… i molts d’altres han format part dels microshows. Mentre tant, en Dani Jiménez estava espectacular amb el canó de fum i tota mena d’estris científics.

M’ha agradat molt haber retrobat participants del nostre Campus d’Estiu de Màgia i Ciència: en Joan i la Judit. M’agrada veure com en van quedar de contents, i com de bé els van les coses a Batxillerat.

Moltes gràcies a la Fundació per convidar-nos-hi!

Per cert, abans d’agafar el tren per tornar a Girona, he passat per l’stand de la UdG i he informat a vàries persones interessades… no tan sols en estudis de ciències, sinó també de lletres.

A les fotos, la Judit fent un dels seus jocs. A l’altra, amb la Judit, en Joan (#cemc17) i l’Ànnia.