Taller de màgia i ciència al #jcr18

Aquesta tarda hem fet una sessió llarga de màgia i ciència per als participants del Campus PreBat de la UdG. A una aula de la Facultat de Ciències, hem fet una sèrie de jocs habituals que ens sembla que han agradat força als participants del Campus. Per cert, encara hi havia a terra l’anamorfosi de la cadira que vam fer pel #cemc18 fa pocs dies.

Hem començat, com solem fer sovint darrerarament, amb els dies de la setmana i les fases de la lluna, cosa que permet no tan sols entretenir de forma espectacular, sinó també que tothom hi aprengui una mica de coses.

Aquest cop m’hi han ajudat dos estudiants del #cemc18, bons col·laboradors en altres ocasions: l’Arnau Güibes i en Pau Corney. També la Sílvia hi ha intervingut amb l’explicació de la carta quàntica, i després tots dos amb els parells entrellaçats EPR.

A part de fer “show”, hem portat cordes, hem fet cartomàgia projectant el joc a la pantalla, etc. Sempre sota l’atenta mirada d’en Sheldon Cooper de cartró 🙂

I per acabar, un baby hummer clàssic amb quatre cartes, és clar. El temps ens ha passat volant.

A la primera foto, hi surto amb l’Arnau, en Pau i la Sílvia, que avui ha fet a la vegada de directora del Campus i de maga-científica. Gràcies Sílvia per la invitació a fer aquest taller!