Una acadèmia del Cub de Rubik

He vist al blog Microsiervos que una botiga de joguines de La Corunya té muntada una Acadèmia del Cub de Rubik, amb classes a tres nivells (bàsic, intermig i speedcubing), que surt per uns 6 EUR/hora: La primera Academia Internacional del cubo de Rubik está en A Coruña (y ya ha «graduado» 200 alumnos)

M’ha interessat el que diu Microsiervos, en una cosa en què no hi havia pensat gaire: en les competicions per equips. El Cub de Rubik sembla una activitat molt individual (que n’és)… però perquè no pot ser per equips? El promig de resolució en un equip de 5 persones, potser eliminant la més ràpida i la menys ràpida… potser relleus, potser fins i tot relleus tot combinant cubs de diferent mida (combinant linialment els cubs, perquè tarda molt més un cub 4x4x4 que un cub 3x3x3).

Fins i tot, combinar resolució normal, amb els ulls embenats, amb una sola mà, amb els peus, … ara que hi penso, podria haver-hi moltíssimes possibilitats, sempre per fomentar el treball en equip. Em sembla un bon exemple de com transformar una activitat que sembla molt individual en una de col·lectiva.