Fent la cloenda del #jcr19

Aquesta tarda, amb molta calor, hi ha hagut la cloenda de l’edició 2019 del Jove Campus de Recerca de la UdG. El nostre grup de màgia i ciència hi ha participat fent-hi tres jocs, en una sala atapeïda de la Facultat d’Econòmiques de la UdG, davant de 60 participants, de moltes famílies, i d’organitzadors i responsables acadèmics.

He fet avui una petita innovació amb el “Joc del Plom”, de tal forma que l’element seleccionat per una persona del públic ha resultat ser una carta enganxada a la pissarra, quan hi he llançat tota la baralla de cartes d’elements química. He de valorar si aquest final és millor que d’altres.

He tingut la col·laboració de la Judit Torrent, que ha coordinat la nostra col·laboració, i dels joves Carla Casals, Joan Grèbol i Carles Alcaide. I també de la Sílvia Simon, és clar, encara que avui feia més aviat el paper de delgada del rector per a la divulgació i comunicació de la ciència, i responsable del Jove Campus.

La Carla ha repetit el seu joc d’endevinació binària d’un element de la TP, metnre que al final entre tots (incloguent-hi organitzadores, és clar) hem fet un baby hummer amb 4 cartes. La calor i la gentada que hi havia ha fet que el percentatge d’encert hagi estat inferior al normal. I és que la calor és una gran enemiga de la màgia, perquè la capacitat d’atenció del públic baixa.

Moltes gràcies a l’organització del #jcr19 per confiar en nosaltres altra vegada! I també a tots els participants al Campus, per la seva simpatia i per tot el que m’han aportat els dies que hi he pogut interactuar al llarg d’aquestes dues setmanes.