Primer diàleg del cicle de Fronteres de la Química

Ahir va tenir lloc al Caixafòrum de Girona el primer diàleg del cicle Fronteres de la Química, a càrrec de Sílvia Osuna (IQCC UdG) i Vicent Moliner (UJI). Hem estat col·laborant amb l’Obra Social de La Caixa a muntar aquest cicle, que es repetirà el març al Caixafòrum de Tarragona, i m’hagués agradat ser-hi ahir, perquè he portat el pes de la coordinació. Però una inoportuna indisposició (és a dir, la passa de la panxa) em va impedir fer res en tot el dia, a part d’acabar de demanar el tram de transferència, i vaig passar la tarda al llit.

Afortunadament, treballem en equip, i la Sílvia Simon i en Miquel Solà es van cuidar de presentar els ponents, presentar el cicle, i conduir les preguntes. La Judit Torrent va prendre notes i gravar un parell de clips de video que publicarem quan estiguin editats. Des del Caixafòrum també ens facilitaran el video complet d’aquest acte.

L’Auditori del Caixafòrum va tenir una bona assistència, que trobo especialment valuosa tenint en compte que, a diferència de moltes altres xerrades, no es tracta d’una activitat de franc.

La Sílvia, la Judit i en Miquel han piular alguns missatges i fotos. Aquí en recullo algun de general. N’hem fet un wakelet:


Gràcies a tothom per la seva presència, a l’Obra Social de la Caixa per haver-nos proposat aquest cicle, i esperem continuar dimarts vinent amb un nou diàleg.