#trinxat amb @marinacastropsi – un pèl diferent

Normalment els #trinxat tenen ponents de l’àmbit de la política o la comunicació. Per això m’agrada quan hi ha un d’aquests sopars amb un perfil una mica diferent. Ahir va ser el torn de Marina Castro, @marinacastropsi, una apassionada sexòloga.

Foto de família amb la Marina Castro

La veritat és que les tres hores del #trinxat (es comença puntual a les 9 i s’acaba també puntual a mitjanit) van passar volant, perquè la quantitat d’anècdotes, comentaris, reflexions i informació que ens va donar la ponent va ser elevada. Em va agradar que, malgrat ser un tema una mica fora del normal en aquests sopars, la Marina Castro li va donar un aire de normalitat que va agradar tothom

Aquest cop el sopar el vam fer al Restaurant Arrels de Quart, amb el lideratge de la Cristina Valentí, que no va poder comptar amb l’habitual Meius Ferrès.

De tot se n’aprèn, i la Marina ens va donar pistes dels aspectes sociològics de la sexualitat, en particular a l’àrea de Girona, que potser ens van sorprendre una mica, però que resulten esclaridores de la realitat del món en què vivim.

Foto general del sopar, al Restaurant Arrels de Quart

Moltes gràcies a l’organització per aquesta entretinguda proposta.