#trinxat amb @psoleparellada Paco Solé Parellada

Ahir a la nit va tenir lloc un nou #trinxat, aquest cop amb en Paco Solé Parellada (@psoleparellada), exvicerector de la Universitat Politécnica de Catalunya, amo del Restaurant 7 Portes de Barcelona, i persona vinculada a la Fundación CyD, entre d’altres. Vaig tenir la sort de conèixer en Paco en un viatge en cotxe des de Grenoble fins a Girona, i vaig aprendre un piló de coses, vaig entendre’n moltes altres, i em va donar una lliçó de pràctiques de govern. Llavors jo era un inexpert vicerector de professorat.

El ponent, Paco Solé Parellada

Ahir en Paco ens va oferir una visió una mica més personal, repassant la seva vida al restaurant, a la universitat, a la seva vessant acadèmica pel que fa a la transferència del coneixement i de l’emprenedoria. El ponent ens va mostrar algunes de les claus de l’èxit de la seva Universitat i de les principals innovacions que hi va impulsar. També ens va confessar que li recava no haver arribat mai a rector.

Foto de família havent sopat, passada la mitjanit

Els assistents d’ahir èrem majoritàriament persones vinculades a la UdG. Segur que en vam obtenir consells valusos. Jo, segur.

Gràcies a la Meius i la Cristina per l’esforç d’anar organitzant aquests sopars del #trinxat mensuals. Aquest cop va tornar a ser el Restaurant Siloc de Girona.