TFG de la Carla Pérez sobre una aplicació de la Intel·ligència Artificial

Avui he fet gairebé tots els papers de l’auca en el marc de Treballs de Final de Grau: aquesta tarda, he fet de vocal presencial (en qualitat de tutor del Pla d’Acció Tutorial) en dos TFGs del Grau de Química. Aquest matí, he fet de vocal expert en un TFG (en línia) del Grau de Biotecnologia. I abans, he fet “de públic” al TFG de la Carla Pérez, de Biotecnologia, com a supervisor del treball.

La Carla ha presentat en lñinia molt bé, doncs, el seu treball A taste on artificial intelligence. Optimism and wound healing. A la Carla li va agradar la proposta que vaig formular de fer un TFG sobre les aplicacions científiques de la Intel·ligència Artificial. Durant aquests darrers mesos, incloguent-hi les setmanes de confimanent per la #covid-19, ha estat aprenent els fonaments de la IA, el llenguatge de programació Python, i també el sistema Dialogflow de Google per fer un chatbot conversacional intel·ligent.

Més encara, la Carla Pérez ha proposat un experiment imaginat sobre com fer servir un chatbot per tractar l’efecte de l’optimisme sobre la curació de ferides, ja que donada la seva formació biotecnològica aquest és un dels camps relacionats amb la sanitat que li interessen.

He de dir que la presentació via Gogole Meet ha estat molt bona, i que la TFGanda ha respost molt bé a les preguntes de les persones membres de la comissió.

Moltes gràcies, Carla, per la teva dedicació i per la qualitat del teu treball!