Entrevistat per la revista La Mira

La revista La Mira ha publicat una entrevista que em va fer la periodista Anna Alfaro, al meu despatx de la UdG. L’Anna va començar preguntant-me per un joc de màgia i ciència… i d’aquí va venir tota la resta. Segurament en aquesta entrevista hi haurà persones que em coneixeran una mica millor (del meu vessant acadèmic, és clar) i el per què vaig voler ser científic.

Amb el títol d'”El Mag de la Ciència“, la revista hi posa aquest subtítol:

Miquel Duran barreja màgia, comunicació i ciència per transmetre la cultura científica. Catedràtic de química per la Universitat de Girona, d’una manera senzilla ens fa entendre coses molt complexes però necessàries per a qualsevol ciutadà… Màgia

Una mica he tocat en aquesta entrevista tres dels projectes innovadors que actualment impulsem amb la Sílvia Simon, de comunicació de la ciència, en l’àmbit de la C4D i l’IQCC: dones i ciència, conceptes complexos, i màgia i ciència. Aquests projectes, on intentem crear nou contingut, venen acompanyats d’activitats relacionades amb el cicle anual: setmana de la ciència, nit de la recerca, dies senyalats, fires de ciència, etc.

Moltes gràcies a l’Anna i també a en Jordi Borràs, que va fer les fotos, magnífiques!