Al C4, Ateneu, Barcelona

Ahir vam estar en una reunió del Consell Català de Comunicació Científica (C4). Unes 30 persones, des de tècnics de comunicació fins a professors amb responsabilitats de govern, vam estar discutint sobre aspectes de comunicació de la recerca, sota la moderació del president del C4, el meteoròleg de TV3 Tomàs Molina.

En la segona part de la trobada vam tenir l’oportunitat de fer petar la xerrada amb l’Enric Banda, president d’Euroscience, entitat organitzadora del proper ESOF’08 (European Science Open Forum), que es farà a Barcelona del 18 al 22 de juliol de 2007.

L’ESOF’08 és una trobada de periodistes, investigadors i gent de l’empresa, amb la participació de l’administració, que pretèn posar aquests tres col.lectius en contacte per tal d’impulsar la transferència i la innovació.

Aprofitant aquesta trobada i aquesta sinèrgia, hi haurà tota mena d’activitats de comunicació de la recerca al públic i a la societat, les anomenades outreach activities.

Crec que pagarà la pena participar-hi.

Per cert, era el primer cop que entrava a l’Ateneu de Barcelona, molt a prop de la Rambla. Un edifici que em recorda el Casino de Girona.