Festes de Sant Narcís a Girona, stand a la Fira de Mostres

071029-stand-udg-1.jpgHi ha diverses ocasions en què es produeix un contacte especial entre les universitats i els ciutadans. A les ciutats mitjanes com Girona, la Fira de Mostres és un lloc excel.lent per difondre l’activitat de la Universitat.

L’stand a la Fira de Mostres d’aquest any es centra en els nous estudis de medicina i en el Parc Científic i Tecnolòigc, juntament amb la docència de postgrau. Crec que són uns bons exemples del que ha de ser el futur de la UdG.

071029-stand-udg-2.jpgEn altres ocasions com la Expojove hi ha un contacte més directe amb els estudiants de secundària. A les Fires de Girona hi passa tota mena de gent, i és un aparador idoni per a la imatge de la Universitat.

Aquest any l’stand de la UdG està davant d’un d’espectacular: el cotxe Tramuntana, un bòlid que arriba a 350 km/h, dissenyat a Catalunya i que no desemereix dels cotxes de Fòrmula 1.

A l’stand ja es reparteix propaganda de l’activitat estrella de la Setmana de la Ciència 2006; una carpa al bell mig de Girona, per Viure la Ciència. De dijous a dissabte, 16-17 de novembre.