Fòrum E-Tech 2008

ImageAhir va tenir lloc a l’Hotel Carlemany de Girona el Fòrum de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona. organtizat per AENTEG, l’Associació d’Empresas de Noves Tecnologies de Girona.

Duran el dinar hem tingut l’oportunitat excel.lent d’escoltar en Josep Maria Vilà, el director genearl d’INDRA, que ens ha exposat un dels seus projectes més innovadors, i també com estan configurant els espais de les seves noves instal.lacions a Barcelona, al districte @22.

Durant l’acte ha pronunciat una de les conferències en Pere Condom, director del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. En Pere ha exposat les idees de la UdG sobre el clúster TIC-Media que pretèn impulsar al Parc.

La Marta Morera, amb qui comparteixo inquietuds i amb qui tenim relació mitjançant l’Observatori de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (OTIC), ha parlat de l’Anuari Digital Comarcal de Catalunya. He tingut la sort de conèixer de primera mà les seves intencions de promoure el coneixement de les capactiats de comunicació i tecnològiques de les PiME gironines, i estic segur que el seu treball comportarà una millora en l’estructura TIC de l’entorn de la UdG.

Com a acte paral.lel, es va fer una presentació d’INSPAI, el centre de la Imatge de la Diputació de Girona, i com s’ha posat a Second Lilfe un arxiu de fotografies.