Parlament 2.0: idees per a una Universitat 2.0

Un curt podcast del President del Parlament de Catalunya introdueix el concepte de Parlament 2.0. Crec que conté elements rellevants per a la discussió sobre el concepte d’Universitat 2.0 que dintre d’uns dies hauré d’exposar a la Biblioteca de la UdG.

“Quin és l’objectiu d’aquest projecte”, es pregunta l’Ernest Benach:

“L’objectiu no és altre que posar el Parlament a la Xarxa Social, per promocionar i informar de la feina que fa el Parlament, i per tant fer servir la web del Parlament per allotjar debats…”

“És el fet de poder incidir, el fet de poder participar, el fet de poder escoltar, el fet de poder incidir, el fet de poder criticar, el fet de poder debatre, el fet de poder crear relació, …”

“El que es pretèn és que la gent es faci seu el que s’està fent aquí, que s’ho faci a la seva mesura, que ho tingui fàcil, que pugui tenir aquests coneixements que ara tenen, potser, en un u per mil”…

“…”

3 thoughts on “Parlament 2.0: idees per a una Universitat 2.0

  1. Universitat 2.0, Biblioteca 2.0 han de ser facilitadors de l’aprenentatge per tant ens hem de qüestionar les barreres digitals que les institucions mantenen de manera invisible i veure com implementar les eines que ens premetran comunicar-nos amb els estudiants universitaris en el seu llenguatge. Animo al Sr. president del Parlament i al Vicerector Duran a què facin efectives totes les mesures que calen per eliminar traves i avesar-hi recursos.

Comments are closed.