Si no tens blog, no tens CV

ImageHe traduït directament el títol d’una entrada a Science Of Blogging d’en John Dupuis (Univ. Toronto), a la seva vegada recollida d’un altre post. Dupuis hi ha fet una sèrie de reflexions sobre la conveniència que un professor-investigador mantingui un blog, sobretot ara que sembla que és gairebé impossible que el que s’escriu en un blog arribi a ser percebut en algun lloc, degut a la gran quantitat d’informació que hi ha a Internet.

Jo mateix m’he adonat d’això en veure el FlipBoard de l’IPad: una revista feta a partir del contingut dels links dels tweets del meu timeline. Veure aquest mateix blog meu Edunomia al FlipBoard és impressionant, però també em fa cosa veure com el temps i energia que he gastat en escriure un post diari es resumeix en anar passant pàgines amb el dit assegut còmodament al sofà. I això val per a qualsevol blog, web, tweet, facebook, etc…

No cito parts de l’entrada d’en John Dupuis, perquè ell mateix la fa a partir d’altres cites. Val la pena llegir-lo. I també el blog Science of Blogging, que conté un sèrie d’entrades interessants.

El títol és provocatiu, en Dupuis no hi està d’acord, i jo segurament tampoc. Però mantenir un blog ajuda a tenir un bon CV.