La zona zero, un moment emocionant

Image

Feina vint anys que no estava a New York, i la veritat és que en allò que és essencial no ha canviat gaire. El canvi més fort és el mateix que arreu del món: la irrupció total de la Internet. Però hi ha hagut un canvi físic: les torres bessones, que vaig pujar un parell de vegades fins al pis 102, ja no hi són. Ara la zona és un gran camp de cosntrucció on només s’hi albira l’estructura de ferros que han de pujar edificis i gratacels.

Ha estat un moment emocionant. Perquè l’11/9/2001 jo, com tothom, era al sofà quan el segon avió es va estavellar a la segona torre. I era al sofà quan, incrèdul, vaig veure com s’ensorraven les torres, aquelles torres que havia visitat, dalt de tot, dues vegaedes.

Aquest matí no he pogut deixar de recordar les visites al pis 102, l’11/9, les persones que hi eren. Per més ciència que fem avançar, per més reflexió que promoguem, per més màgia matemàtica que desenvolupem, costarà de posar pau al món.

1 thoughts on “La zona zero, un moment emocionant

  1. How IS GOD with us all at once? Who? GOD. What? LIFE. When? only GOD Knows. where? everywhere. HOW? GOD is cocennted with us all. HOW? we all have part of god. What? a soul/Spirit. we are all cocennted with GOD.. the truth Danny Ray .

Comments are closed.