Nova edició de l’Itinerari Màgic-Científic per Girona

26705455413_2b3c48b3b8_z

Ahir dissabte vam tenir l’ocasió d’organitzar un nou Itinerari Màgic-Científic per Girona, aquest cop amb la col.laboració de La Caseta de la Devesa (activitat de franc, veure anunci de la c4d). I és que aquesta visita està coorganitzada amb La Caseta de la Devesa, una eina de l’Ajuntament de Girona per promoure les activitats educatives que tothom té al seu abast.

Perquè molta gent ha visitat ja Girona, especialment el Barri Vell, tot admirant el patrimoni cultural i històric. També ha gaudit del patrimoni natural, per exemple de l’encisadora Vall de Sant Daniel. Però Girona té coses curioses, amagades, especials… i nosaltres intentem descobrir els aspectes més relacionats amb la ciència, fent servir una eina molt atractiva: la màgia.

Aquesta nova edició de l’Itinerari Màgic-Científic per Girona, va sortir a les 12 del migdia del Punt de Trobada de la Rambla (prop del Pont de Ferro). Al llarg de 90 minuts, vam anar comentant aspectes cientìfics i tecnològics de Girona, i ho vam fer tot executant jocs de mans i proporcionant experiments curiosos, a càrrec d’en Fernando Blasco, en Pep Duran i l’Artur Antúnez. En Pep ens va sorprendre amb foc de dents de drac, i amb el xupa-xups màgic. Amb ell, en Fernando i l’Artur vam anar repassant llocs emblemàtics de la ciutat i fent jocs relacionats (que ara no podem revelar, perdrien tota la gràcia).

D’aquesta visita en tenim un storify: https://storify.com/miquelduran/itimaggi-28-5-2016

27278437886_e171d57a20_z

27278434546_9ecffbc92d_z