La DGT estudia exigir e-mail als conductors?!

Llegeixo avui 30/3/2007 a La Vanguardia que “La dirección general de Tráfico valora la posibilidad de exigir a toda persona que compre un vehículo su dirección de correo electrónico y su teléfono móvil para, entre otras medidas, notificarle de forma rápida y fehaciente las multas que le sean impuestas“.

Com ho farà la DGT per comprovar que realment una persona ha rebut el missatge electrònic? Exigirà certificat digital a tothom? Potser seria una bona idea…

Fa dies en vaig parlar – crec que tots els ajuntametns haurien de proporcionar una bústia de correu electrònic als seus ciutadans, d’obligada consulta (i per tant de fàcil accés).

Tothom desitja tenir e-mail per rebre allò que li interessa (per exemple, un professor o estudiant d’una universitat). Però per no rebre allò que no li interessa, tothom es pot fer el boig, avui en dia.

Realment la DGT creu que el ciutadà es donarà per assabentat per SMS o e-mail? I si algú no té mòbil? O e-mail? Cal fer encara un pas més en l’ús social de la Internet.

Â