Where the Hell is Matt? (is he in College?) o de Meta-LipDubs

Image

He vist aquest matí a la premsa (Avui+El Punt) que a Porrera s’està impulsant una de les primeres iniciatives de Lipdub en 3D. De LipDubs n’he vist de divertits, se n’han fet força i tenen la gràcia d’haver de rebre la contribució d’una bona quantitat de gent. Un dels que vaig veure va ser fet a la UPF fa pocs mesos (youtube).

De fet, al propi Facebook uns estudiants de la UdG han proposat un grup que s’anomena precisament Qui s’apunta a un LIPDUB a Montilivi? Em sembla una iniciativa divertida i que pot resultar positiva de cara a la imatge de una universitat com la de Girona.

Amb una idea diferent del LipDub, menys concentrada en un espai determinat, però permetent la participació de molta gent, hi ha la idea de l’americà Matt Where the Hell is Matt? (http://www.wherethehellismatt.com/). Ha tingut alguns videos imitadors, però la veritat és que la idea em sembla extraordinària. Vaig poder veure’l per primer cop a Times Square, a New York, pel març d’aquest any. En pantalla gegant, música alta i engrescadora, i al mig de la gentada d’aquest espai extraordinari d’una ciutat extraordinària.

No pas tot està encara inventat. La prova en són el LipDub o en Matt. Potser en podem treure bones idees comunicatives per a la ciència i per a la universitat.

1 thoughts on “Where the Hell is Matt? (is he in College?) o de Meta-LipDubs

  1. Aquest post m’havi apassat per alt…
    El passat mes d’agost em van fer descobrir aquest fantàstic “Where the Hell is Matt?” i en vaig parlar al bloc: http://ow.ly/2KTBa

    Precisament el passat cap de setmana amics de Palafolls em varen mostrar el seu pregó de Festa Major d’enguany. Un fantàstic Lip Dub pels carrers de la població: http://ow.ly/2KTDn

    Ja m’he afegit al grup de Facebook, a veure si el projecte es desenvolupa i fem un bon Lip Dub a Montilivi…

Comments are closed.