Cloenda del Campus de la UdG #jcr20

Aquest matí amb en Joan Grèbol hem participat a l’acte de cloenda del 13è Jove Campus de Recerca de la UdG, que ha aplegat una trentena de participants al llarg d’una setmana, i que s’ha fet en línia, excepte una curta trobada presencial al Campus de Montilivi, ahir, on també hi vaig participar.

Igual que la setmana passada amb el #prebat2020 i fa dies amb l’Escola de Llagostera, fer màgia i ciència en línia no és pas fàcil. Vam seguir el mateix guió que la setmana passada, encara que l’element escollit al penúltim joc va ser diferent. De fet, casualment els participants van escollir (lliurement, debó!) precisament l’element que ahir a la tarda havia estat escollit com a favorit del #jcr20.

El quadrat màgic de 4×4 numèric, el joc de les 3 monedes, la il·lusió òpgica Cafè Wall, i la il·lusió sensorial de les 3 capses, van completar la llista de jocs. I per acabar, com solem fer, un bon Baby Hummer perquè tothom pogués revelar les seves capacitats màgiques.

Moltes gràcies a l’organització per tornar a confiar en nosaltres!

Aquest cop he tornat a fer el munatge que vam fer per l’escola de Llagostera, però només amb la càmara frontal del portàtil, i la càmara principal, la Sony, amb bona definició, molts més versàtil que no pas una webcam. I dos ordinadors, un per captar la imatge, i un altre per visualitzar a la TV grossa la imatge emesa per a tothom pel Zoom proporcionat per l’organització.

A la foto, en Joan Grèbol va fent el quadrat màgic.