A l’IES Montilivi, #lamtp evoluciona de cara a properes actuacions

Avui hem fet una nova actuació de l’espectacle “La Màgia de la Taula Periòdica” (#lamtp) a un grup de 3r curs d’ESO de l’IES Montilivi, just al cantó de la Facultat de Ciències de la UdG. Aprofitant l’estada de pocs dies d’en @fblascoxyz a Girona, hem moficat lleugerament el guíó que vam seguir a Sevilla a finals de novembre (una hora de llargada) de cara a les properes actuacions als Caixafòrums catalans, i mirant a Valladolid, Nancy i Londres. Per exemple, ja no fem el Viatge per la Taula Periòdica, i en canvi mantenim el Baby Hummer de 4 cartes, ara massiu per parelles, que s’ha mostrat més impactant. I el joc del futbol l’hem reforçat amb una predicció i una millor narració.

Image

Després del joc del futbol, amb millor storytelling i una nova predicció.

El taller l’hem fet els que anirem a les properes actuacions: en Fernando, en @pquimic i jo mateix. De fet, mentre nosaltres èrem a l’IES Montilivi, la @laiagd i en @pepduran feien un taller del reacciona-explota a l’IES Narcís Xifra de Girona, mentre que la @silviasimonr participava a un nou Seminari 2.0 de la UdG. No es pot ser per tot arreu, m’he perdut aquest seminari d’en @xaviermarcet sobre innovació i universitat.

Però avui encara hem fet una cosa més: en anar a recollir els estris per fer #lamtp a la @c4dudg al @parcudg, en @pquimic estava fent una sessió de màgia química a un grup de l’IES Bosc de la Coma d’Olot. En entrar al seminari @iqccudg a fer fotos, ens ha demanat de fer un joc demans. Així doncs, amb en @fblacoxyz hem fet un baby hummer de 4 per parelles que ha agradat molt i que ha tancat el taller d’en Pep Anton Vieta.

Image

Un dia ben complet, uns dies molt productius. Ens ha quedat treballar més el #magcimooc, però ho farem els propers dies, ja que dilluns tenim la reunió de kickoff del nou ajut Erasmus+ #moocs4all. A Delft, Holanda.

Image

@pquimic @fblascoxyz i @miquelduran en acabar #lamtp a l’IES Montilivi

Image

Amb l’IES Bosc de la Coma