Tercer dia de YoMoBCN

Després que ahir no poguéssim viatjar a Barcelona i que al YoMo hi hagués poca gent degut a la nevada, avui hem tornat a l’Hospitalet de Llobregat, fent equip amb la Sílvia, l’Aythami, l’Anna, en Fernando i l’Adrià. De fet, l’Adrià, investigador predoctoral amb la Sata,  s’incorpora per primer cop a les acivitats de comunicació de la Ciència.

Més encara que no pas dimarts, hem rebut una gran quantitat de visites, als diferents tallers que organitzem, tant al d’ADN i Química, concrets, com al genèric de màgia i ciència.

Entr d’altres coses, avui hem tingut el Cub de Rubik plastificat, hem gaudit del Cub Soma, hem fet un cub amb cartes franceses, hem enganxat les Capses de Goznta, i en Fernando ha construït un Cub de Rubik 2x2x2 de cartró, funcional.

A part, les capses de Smullyan han rebut una reforma (ahir en Fernando va tenir temps de sobra) i ara són més clares (netes) i més clares (entenidores).

Com que hem estat sis a l’stand, amb en Fernando hem fet un parell d’excursions pel recinte del YoMo per fer activitats d’animació, fonamentalment cartes, endevinació de dates, i cub de rubik. La cua era especialment lenta a l’Escape Room Virtual, però també n’hi havia en d’altres stands, normalment els més espectaculars vinculats a jocs.

A dos quarts de dues amb en Fernando hem tornat a fer l’espectacle de matemàgia. Avui hem tingut ple absolut, amb gent que s’ha hagut de quedar a fora. Han estat 55 minuts de jocs, de simpatia del públic, amb molta assistència d’escolars d’edats entre 12 i14 anys. Hem repetit els jocs de dimarts, però no hem tingut temps de fer el Baby  Hummer final, perquè a aquella hora moltes escoles havien de marxar.

Avui hem tornat a acabar dinant més tard de les quatre, al centre comerical de La Farga de l’Hospitalet. Sort de les pomes i de beure molta aigua. Cal prevenir la deshidratació… i la pèrdua de veu. Cal mirar d’arribar a l’espectacle de 2/4 de 2 amb bona veu!